Home Afdrukken

Welkom op de officiƫle website van Event Productions!

Event Productions heeft zich de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in pyrotechniek, speciale effecten, vuurwerk, pyrotechnische toepassingen en het verhuur van toneel wapens.

Op onze website vindt u o.a.:

  • Informatie over onze diensten en producten;
  • Foto's en video's van onze diensten en producten;
  • Onze leveringsvoorwaarden;
  • Certificaten;
  • Een handige kalender;
  • En nog veel meer!

Tevens zal de multimedia sectie een stuk uitgebreider worden dan op de vorige website. Dit om u een nog beter beeld te geven welke diensten wij leveren en wat Event Productions voor u kan betekenen.

Kunt u bepaalde informatie niet vinden op de website? Maak dan gebruik van de zoekmachine aan de rechterkant. Vul een zoekterm in en druk op "Enter". Mocht de informatie niet gevonden worden, neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

Als u informatie mist, tips, vragen of suggesties heeft betreffende de website, neem dan contact op met onze webmaster. Uw bericht wordt altijd zo spoedig mogelijk beantwoord.


UPDATE: NIEUWE TOURDATA!
Hans Klok - The Houdini ExperienceNa het succes van 'Hurricane', de vorige show van illusionist Hans Klok, gaat Event Productions gaat ook dit keer het vuurwerk en special effects verzorgen in de nieuwe tour van de snelste illusionist ter wereld. De nieuwe show heet 'The Houdini Experience'.

Het wordt een grote spannende show die een eerbetoon is aan Harry Houdini, de legendarische illusionist en ontsnappingskunstenaar die aan het begin van de vorige eeuw een legende werd en wiens naam nog altijd voortleeft.

In 1903 trad Houdini ook in ons land op en schitterde ondermeer in het toenmalige Rembrandttheater op het Rembrandtplein. Hij liet zich ook opsluiten in een politiecel en wist daaruit op mysterieuze wijze te ontsnappen, een geweldige PR stunt...

Hans Klok wordt in deze show omringd door zijn sexy diva’s of magic, dansers, danseressen en internationaal bekroonde circus-acts. Er werken in totaal 35 personen mee aan 'The Houdini Experience'.

Onder kalender vindt u de tourdata van deze fantastische nieuwe show. Momenteel staan er meer dan 100 shows gepland in Nederland en Duitsland.

Meer informatie over deze tournee vindt u op http://www.hansklok.nl.